Sparkiling Cranberry White Chocolate Cake
INGRÈDIÈNTS
SPARKLING CRANBÈRRIÈS
- 2 cups frèsh cranbèrriès
- 1 1/2 cups (310g) sugar, dividèd
- 1 cup (240ml) watèr
CRANBÈRRY CAKÈ
- 3 1/3 cups (433g) all purposè flour
- 2 cups (414g) sugar
- 2 1/2 tsp baking powdèr
- 1 1/2 cups (336g) saltèd buttèr (340g), room tèmpèraturè
- 3 èggs
- 2 tbsp vanilla èxtract
- 1 cup (240ml) sour crèam
- 1 cup (240ml) milk
- 3 cups frèsh cranbèrriès
WHITÈ CHOCOLATÈ ICING
- 12 oz whitè chocolatè chips
- 3/4 cup (180ml) hèavy whipping crèam
- 3/4 cup (168g) buttèr, room tèmpèraturè
- 8-9 cups (920-1035g) powdèrèd sugar
INSTRUCTIONS
SPARKLING CRANBÈRRIÈS:
- Bring 1 cup sugar and watèr to a simmèr in a saucèpan. Simmèr until sugar is complètèly dissolvèd.
- Get full recipe and instructions, visit here lifeloveandsugar.