Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Best Lemon Seven-layer Cookies


Ingrèdiènts
  • 4 largè èggs, sèparatèd
  • 1 cup (198g) whitè sugar + 2 tbsp (26g), dividèd
  • 1 cup + 2 tbsp (254g) unsaltèd buttèr, softènèd
  • 2 tbsp (12g) lèmon zèst, about 2 mèdium lèmons zèstèd
  • 3 tbsp (35g) lèmon juicè
  • 2 tbsp (25g) watèr
  • 1-1/2 tsp (7g) vanilla èxtract
  • 2-1/4 cups (254g) all purposè flour
  • 1/2 tsp (3g) salt
  • 3/4 cup (217g) sèèdlèss raspbèrry jam
  • 9oz  (255g) whitè chocolatè
Dirèctions
  1. Prèhèat ovèn to 350ºF. Linè thrèè 9"x13" baking pans with parchmènt papèr.
  2. In a mèdium bowl, combinè thè flour and salt and sèt asidè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here thepudgyrabbit.