The Best Lemon Seven-layer Cookies
Ingrèdiènts
- 4 largè èggs, sèparatèd
- 1 cup (198g) whitè sugar + 2 tbsp (26g), dividèd
- 1 cup + 2 tbsp (254g) unsaltèd buttèr, softènèd
- 2 tbsp (12g) lèmon zèst, about 2 mèdium lèmons zèstèd
- 3 tbsp (35g) lèmon juicè
- 2 tbsp (25g) watèr
- 1-1/2 tsp (7g) vanilla èxtract
- 2-1/4 cups (254g) all purposè flour
- 1/2 tsp (3g) salt
- 3/4 cup (217g) sèèdlèss raspbèrry jam
- 9oz (255g) whitè chocolatè
Dirèctions
- Prèhèat ovèn to 350ºF. Linè thrèè 9"x13" baking pans with parchmènt papèr.
- In a mèdium bowl, combinè thè flour and salt and sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here thepudgyrabbit.