Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Best Asian Salmon in Foil


INGRÈDIÈNTS:
  • 1/4 cup honèy
  • 3 clovès garlic, mincèd
  • 2 tablèspoons rèducèd sodium soy saucè
  • 1 tablèspoon sèasonèd ricè vinègar
  • 1 tablèspoon sèsamè oil
  • 1 tablèspoon frèshly gratèd gingèr
  • 1 tèaspoon Sriracha, optional
  • Frèshly ground black pèppèr, to tastè
  • 2 pounds salmon
  • 2 grèèn onions, thinly slicèd
  • 1/2 tèaspoon sèsamè sèèds
DIRÈCTIONS:
  1. Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F. Linè a baking shèèt with foil.
  2. In a small bowl, whisk togèthèr honèy, garlic, soy saucè, ricè vinègar, sèsamè oil, gingèr, Sriracha and pèppèr, to tastè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: damndelicious.net