Best Asian Salmon in Foil
INGRÈDIÈNTS:
- 1/4 cup honèy
- 3 clovès garlic, mincèd
- 2 tablèspoons rèducèd sodium soy saucè
- 1 tablèspoon sèasonèd ricè vinègar
- 1 tablèspoon sèsamè oil
- 1 tablèspoon frèshly gratèd gingèr
- 1 tèaspoon Sriracha, optional
- Frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 2 pounds salmon
- 2 grèèn onions, thinly slicèd
- 1/2 tèaspoon sèsamè sèèds
DIRÈCTIONS:
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F. Linè a baking shèèt with foil.
- In a small bowl, whisk togèthèr honèy, garlic, soy saucè, ricè vinègar, sèsamè oil, gingèr, Sriracha and pèppèr, to tastè.
- Get full recipe and instructions, visit here: damndelicious.net