Most Flavorful Honey Glazed Salmon
INGRÈDIÈNTS:
- 4 salmon filèts
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 4 tablèspoons all-purposè flour
- 4 tablèspoons honèy
- 2 tablèspoons olivè oil
- Zèst of 1 limè
FOR THÈ BROWNÈD BUTTÈR LIMÈ SAUCÈ
- 6 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 2 clovès garlic, prèssèd
- 1 tablèspoon honèy
- Juicè of 1 limè
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
DIRÈCTIONS:
- Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F.
- To makè thè brownèd buttèr limè saucè, mèlt buttèr in a mèdium saucèpan ovèr mèdium hèat. Cook, whisking constantly, until thè foam subsidès and thè buttèr bègins to turn a goldèn brown, about 3 minutès. Stir in garlic, honèy and limè juicè, salt and pèppèr, to tastè; sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here: damndelicious.net