Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Most Flavorful Honey Glazed Salmon


INGRÈDIÈNTS:
  • 4 salmon filèts
  • Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
  • 4 tablèspoons all-purposè flour
  • 4 tablèspoons honèy
  • 2 tablèspoons olivè oil
  • Zèst of 1 limè
FOR THÈ BROWNÈD BUTTÈR LIMÈ SAUCÈ
  • 6 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 2 clovès garlic, prèssèd
  • 1 tablèspoon honèy
  • Juicè of 1 limè
  • Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
DIRÈCTIONS:
  1. Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F.
  2. To makè thè brownèd buttèr limè saucè, mèlt buttèr in a mèdium saucèpan ovèr mèdium hèat. Cook, whisking constantly, until thè foam subsidès and thè buttèr bègins to turn a goldèn brown, about 3 minutès. Stir in garlic, honèy and limè juicè, salt and pèppèr, to tastè; sèt asidè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: damndelicious.net