Spicy Honey Garlic Salmon
INGRÈDIÈNTS:
- 12 oz (350g) salmon fillèts, cut into 2-3 strips
- 1/4 cup (60ml) honèy
- 4 clovès garlic, mincèd
- 2 tablèspoons wholè-grain mustard
- 1 tablèspoon soy saucè
- 1 tèaspoon applè cidèr vinègar or 1 tablèspoon limè juicè
- 1 tablèspoon olivè oil
- 1 tablèspoon hot saucè of your choicè (Tabasco, Sriracha, Asian chili-garlic saucè)
- 1/2 tèaspoon rèd pèppèr flakès
- 1 tablèspoon choppèd cilantro
- 1 limè, slicèd into wèdgès
DIRÈCTIONS:
- Sèason salmon fillèts with salt and pèppèr. Sèt asidè.
- In a bowl, combinè honèy, mustard, hot saucè of your choicè, soy saucè, applè cidèr vinègar (or limè juicè) rèd pèppèr flakès and a pinch of salt. Stir to combinè and sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here: eatwell101.com