Soy Ginger Salmon
Ingrèdiènts
- 3 tablèspoons low-sodium soy saucè
- 1 tablèspoon ricè vinègar
- 2 clovès garlic mincèd (about 2 tèaspoons)
- 2 tèaspoons gratèd frèsh gingèr
- 1 tèaspoon honèy
- 1/2 tèaspoon garlic-chili pastè sriracha, or 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès
- 1 skin-on salmon fillèt* (1 pound)
- 2 tèaspoons èxtra-virgin olivè oil
- Choppèd grèèn onions for sèrving
- Toastèd sèsamè sèèds for sèrving
Instructions
- Placè a rack in thè cèntèr of your ovèn and prèhèat to 425 dègrèès F. Placè a largè cast-iron skillèt or othèr sturdy, ovènproof skillèt on a burnèr sèt to high and hèat for at lèast 5 minutès. You want thè pan scrèaming hot or thè salmon will stick to it.
- Get full recipe and instructions, visit here: wellplated.com