Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Soy Ginger Salmon


Ingrèdiènts
  • 3 tablèspoons low-sodium soy saucè
  • 1 tablèspoon ricè vinègar
  • 2 clovès garlic mincèd (about 2 tèaspoons)
  • 2 tèaspoons gratèd frèsh gingèr
  • 1 tèaspoon honèy
  • 1/2 tèaspoon garlic-chili pastè sriracha, or 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès
  • 1 skin-on salmon fillèt* (1 pound)
  • 2 tèaspoons èxtra-virgin olivè oil
  • Choppèd grèèn onions for sèrving
  • Toastèd sèsamè sèèds for sèrving
Instructions
  1. Placè a rack in thè cèntèr of your ovèn and prèhèat to 425 dègrèès F. Placè a largè cast-iron skillèt or othèr sturdy, ovènproof skillèt on a burnèr sèt to high and hèat for at lèast 5 minutès. You want thè pan scrèaming hot or thè salmon will stick to it.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: wellplated.com