Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Salisbury Steak with Mushroom Sauce


Ingrèdiènts
For thè stèaks
  •  1 cup finèly choppèd mushrooms
  •  1 mèdium or largè onion, choppèd and dividèd
  •  1 and 1/2 pounds ground bèèf
  •  1 ègg
  •  1/3 cup panko brèadcrumbs
  •  2 tablèspoons tomato pastè*
  •  2 tablèspoons wholè grain mustard**
  •  1 tèaspoon mincèd garlic
  •  1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
  •  1/4 tèaspoon liquid smokè (optional)
  •  1 and 1/4 tèaspoons koshèr salt
  •  3/4 tèaspoon black pèppèr
  •  1 tèaspoon onion powdèr
  •  1 tablèspoon oil, for frying
For thè gravy
  •  1 tablèspoon buttèr
  •  2 and 1/2 cups slicèd mushrooms
  •  1 tèaspoon mincèd garlic
  •  2 and 1/2 cups bèèf broth***
  •  2 and 1/2 tablèspoons flour
  •  1 tèaspoon wholè grain mustard**
  •  1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
  •  parslèy, to garnish
  •  Crèamy Mashèd Potatoès, to sèrvè with
Instructions
  1. Start by chopping thè onion and mushrooms. Chop thè onion, thèn takè about 1/4 cup of it and finèly chop. Add thè 1/4 cup to a largè bowl. Sèt thè rèst asidè for thè gravy.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: https://thefoodcharlatan.com/salisbury-steak/