Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How to Make Garlic Butter Chicken with Parmesan Cauliflower Rice


INGRÈDIÈNTS
Thè chickèn
  • 2 largè bonèlèss and skinlèss chickèn brèasts halvèd horizontally to makè 4
  • 1/2 cup frèsh Parmèsan, finèly gratèd
  • Salt and frèsh crackèd pèppèr
  • 2 largè clovès garlic, gratèd
  • 1 tèaspoon paprika
  • 1 tèaspoon Italian sèasoning
  • 4 tablèspoons unsaltèd buttèr dividèd
For thè cauliflowèr ricè
  • 3 cups ricèd cauliflowèr (about 1 mèdium hèad)
  • 1/2 cup whitè onion, choppèd
  • 2 largè clovès garlic mincèd
  • 2 tablèspoons vègètablè stock
  • Juicè of onè lèmon (+ zèst, if you likè)
  • Rèd chili pèppèr flakès, optional
  • 1/4 cup frèsh parslèy, choppèd
DIRECTIONS
Thè Chickèn
  1. In a shallow platè, combinè parmèsan chèèsè, gratèd garlic, paprika, and Italian sèasoning. Sèason thè chickèn with salt and pèppèr; drèdgè in thè parmèsan mixturè; shakè off èxcèss and sèt asidè.
  2. In a largè skillèt mèlt 2 tablèspoons of buttèr ovèr mèdium-high hèat. Cook chickèn until goldèn on èach sidè and cookèd through – about 3-4 minutès for èach sidè, dèpènding on thè thicknèss of your chickèn. Transfèr to a platè.
  3. ...
  4. ...
  5. ...