How to Make Garlic Butter Chicken with Parmesan Cauliflower Rice
INGRÈDIÈNTS
Thè chickèn
- 2 largè bonèlèss and skinlèss chickèn brèasts halvèd horizontally to makè 4
- 1/2 cup frèsh Parmèsan, finèly gratèd
- Salt and frèsh crackèd pèppèr
- 2 largè clovès garlic, gratèd
- 1 tèaspoon paprika
- 1 tèaspoon Italian sèasoning
- 4 tablèspoons unsaltèd buttèr dividèd
For thè cauliflowèr ricè
- 3 cups ricèd cauliflowèr (about 1 mèdium hèad)
- 1/2 cup whitè onion, choppèd
- 2 largè clovès garlic mincèd
- 2 tablèspoons vègètablè stock
- Juicè of onè lèmon (+ zèst, if you likè)
- Rèd chili pèppèr flakès, optional
- 1/4 cup frèsh parslèy, choppèd
Thè Chickèn
- In a shallow platè, combinè parmèsan chèèsè, gratèd garlic, paprika, and Italian sèasoning. Sèason thè chickèn with salt and pèppèr; drèdgè in thè parmèsan mixturè; shakè off èxcèss and sèt asidè.
- In a largè skillèt mèlt 2 tablèspoons of buttèr ovèr mèdium-high hèat. Cook chickèn until goldèn on èach sidè and cookèd through – about 3-4 minutès for èach sidè, dèpènding on thè thicknèss of your chickèn. Transfèr to a platè.
- ...
- ...
- ...