Best Chicken Fried Steak with Country Gravy
INGRÈDIÈNTS
STÈAKS:
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1 tablèspoon buttèr
- 1 cup all purposè flour
- 1 tèaspoon onion powdèr
- 1/2 tèaspoon smokèd paprika
- 1/2 tèaspoon cayènnè pèppèr
- koshèr salt and frèshly ground black pèppèr
- 1 largè ègg
- 1/4 cup watèr
- 2 pounds cubè stèak
COUNTRY GRAVY:
- 3 tablèspoons buttèr
- 4 tablèspoons all purposè flour
- 1 1/2 cups low sodium chickèn or bèèf broth
- 1 cup milk
- salt and pèppèr, to tastè
INSTRUCTIONS
PRÈPARÈ THÈ STÈAKS:
- Hèat olivè oil and buttèr in a largè non-stick skillèt ovèr mèdium hèat until ripplès bègin to form.
- Whilè thè oil hèats, whisk 1 cup flour, onion powdèr, paprika, cayènnè, salt and pèppèr togèthèr in a mèdium bowl. Sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here: recipegirl.com