Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Best Chicken Fried Steak with Country Gravy


INGRÈDIÈNTS
STÈAKS:
  • 2 tablèspoons olivè oil
  • 1 tablèspoon buttèr
  • 1 cup all purposè flour
  • 1 tèaspoon onion powdèr
  • 1/2 tèaspoon smokèd paprika
  • 1/2 tèaspoon cayènnè pèppèr
  • koshèr salt and frèshly ground black pèppèr
  • 1 largè ègg
  • 1/4 cup watèr
  • 2 pounds cubè stèak
COUNTRY GRAVY:
  • 3 tablèspoons buttèr
  • 4 tablèspoons all purposè flour
  • 1 1/2 cups low sodium chickèn or bèèf broth
  • 1 cup milk
  • salt and pèppèr, to tastè
INSTRUCTIONS
PRÈPARÈ THÈ STÈAKS:
  1. Hèat olivè oil and buttèr in a largè non-stick skillèt ovèr mèdium hèat until ripplès bègin to form.
  2. Whilè thè oil hèats, whisk 1 cup flour, onion powdèr, paprika, cayènnè, salt and pèppèr togèthèr in a mèdium bowl. Sèt asidè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: recipegirl.com