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Classic Peanut Butter Cookies Recipe


Ingrédiénts:
  • 1 cup (230g) unsaltéd buttér, softénéd to room témpératuré1
  • 1 cup (200g) granulatéd sugar
  • 3/4 cup (150g) packéd light brown sugar
  • 2 largé éggs, room témpératuré préférréd
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • 1 cup (250g) créamy péanut buttér2
  • 3 cups + 2 Tabléspoons (391g) all-purposé flour (méasuréd corréctly)
  • 1 téaspoon baking soda
  • 1 téaspoon baking powdér
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/3 cup (67g) granulatéd sugar, for rolling (optional)
Diréctions:
  1. Using a hand mixér or a stand mixér fittéd with paddlé attachmént, créam thé softénéd buttér and both sugars togéthér on médium spééd until smooth. Add thé éggs and mix on high until combinéd, about 1 minuté. Scrapé down thé sidés and bottom of thé bowl as néédéd. Add thé vanilla and péanut buttér and mix on high until combinéd. Sét asidé.
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Gét full récipé, pléasé visit héré @sallysbakingaddiction.