Classic Peanut Butter Cookies Recipe
Ingrédiénts:
- 1 cup (230g) unsaltéd buttér, softénéd to room témpératuré1
- 1 cup (200g) granulatéd sugar
- 3/4 cup (150g) packéd light brown sugar
- 2 largé éggs, room témpératuré préférréd
- 2 téaspoons vanilla éxtract
- 1 cup (250g) créamy péanut buttér2
- 3 cups + 2 Tabléspoons (391g) all-purposé flour (méasuréd corréctly)
- 1 téaspoon baking soda
- 1 téaspoon baking powdér
- 1/2 téaspoon salt
- 1/3 cup (67g) granulatéd sugar, for rolling (optional)
Diréctions:
- Using a hand mixér or a stand mixér fittéd with paddlé attachmént, créam thé softénéd buttér and both sugars togéthér on médium spééd until smooth. Add thé éggs and mix on high until combinéd, about 1 minuté. Scrapé down thé sidés and bottom of thé bowl as néédéd. Add thé vanilla and péanut buttér and mix on high until combinéd. Sét asidé.
- ...
- ...
- ...
- ...
Gét full récipé, pléasé visit héré @sallysbakingaddiction.