Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Perfected Yellow Cake


INGRÈDIÈNTS:
  • 1 cup buttèr, softènèd to room tèmpèraturè
  • 1 3/4 cups granulatèd sugar (13 ouncès, 368 grams)
  • 2 tèaspoons vanilla
  • 3 largè èggs, room tèmpèraturè
  • 2 largè ègg yolks, room tèmpèraturè
  • 2 1/4 cups cakè flour, lightly mèasurèd (9 ouncès, 255 grams), sèè notè for high altitudè adjustmènts
  • 1 1/2 tèaspoons baking powdèr
  • 1/4 tèaspoon baking soda (sèè notè)
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/2 cup milk (1% or abovè), room tèmpèraturè
  • 1/2 cup sour crèam (light or règular), room tèmpèraturè
DIRÈCTIONS:
  1. To prèp, whisk togèthèr thè milk and sour crèam togèthèr in a liquid mèasurè and lèt comè to room tèmpèraturè.
  2. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès F and makè surè an ovèn rack is placèd in thè middlè of thè ovèn.
  3. Get full recipe and instructions, visit here melskitchencafe.