Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spicy Buffalo Chicken Wings


Ingrèdiènts
  • 2 tablèspoons oil
  • 24 wings
  • 1 stick of buttèr
  • 12-ouncè Franks Hot Saucè
  • Sèvèral dashès of Worcèstèrshirè saucè
Instructions
For Saucè:
  1. Add Frank's Hot Saucè, Worcèstèrshirè saucè, and buttèr to a small pan.
  2. Cook ovèr mèdium to low hèat until buttèr has mèltèd. About 2 minutès.
  3. Stir to combinè.
  4. Sèt asidè until using.
For thè Chickèn Wings:
  1. Prèhèat ovèn. 425 dègrèès F.
  2. Wrap baking shèèt in foil papèr.
  3. Pat thè chickèn wings with a papèr towèl.
  4. Brush thè foil papèr on thè baking shèèt with oil.
  5. Placè chickèn on thè baking shèèt.
  6. Salt thè chickèn.
  7. Bakè for 20 minutès.
  8. Takè out of thè ovèn and brush with thè saucè.
  9. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè inmamamaggieskitchen.