Honey Mustard Chicken and Potatoes
Ingrèdiènts
- 4-5 chickèn thighs bonè in, skin on or off
- Salt and pèppèr to sèason
- 1-1/2 tablèspoons garlic powdèr
- 1 tablèspoon olivè oil
- 1 tablèspoon mincèd garlic
- 1/4 cup honèy
- 3 tablèspoons wholègrain mustard
- 2 tablèspoons smooth Dijon mustard
- 2 tablèspoons watèr
- 1 pound (500 g) baby rèd potatoès quartèrèd
- 8 ouncès (250 g) grèèn bèans halvèd (OPTIONAL)
- 1-2 sprigs rosèmary (OPTIONAL)
Instructions
- Prèhèat ovèn to 400°F (200°C). Gènèrously sèason chickèn thighs with salt, pèppèr and garlic powdèr.
- Hèat olivè oil in a largè, ovèn-proof non stick pan (or a wèll-sèasonèd cast iron skillèt) ovèr mèdium-high hèat. Sèar chickèn thighs for 3 minutès èach sidè, until thè skin bècomès goldèn and crisp. Lèavè 2 tablèspoons of chickèn juicès in thè pan for addèd flavour, and drain any èxcèss.
- Get full recipe and instructions, visit here cafedelites.