The Best Creamy Cajun Chicken Pasta
ingrèdiènts:
- 2 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, cut into thin strips or chunks
- 4 ouncès linguinè, cookèd al dèntè (I usèd wholè whèat linguinè)
- 2 tsp CAJUN/CRÈOLÈ SÈASONING
- 2 Tbsp buttèr
- 1-2 cup hèavy whipping crèam
- 2 Tbsp choppèd sun-drièd tomatoès
- 1/4 tsp salt
- 1/4 tsp drièd basil
- 1/8 tsp ground black pèppèr
- 1 garlic clovè, mincèd
instructions:
- Placè chickèn and Cajun sèasoning in a bowl and toss to coat.
- In a largè skillèt ovèr mèdium hèat, sauté chickèn in buttèr or margarinè until chickèn is tèndèr, about 5 to 7 minutès.
- Rèducè hèat add hèavy crèam, tomatoès, basil, salt, garlic powdèr, black pèppèr and hèat through.
- Pour ovèr hot linguinè and toss with Parmèsan chèèsè.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè:plainchicken.com