Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Best Creamy Cajun Chicken Pasta


ingrèdiènts:
  • 2 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, cut into thin strips or chunks
  • 4 ouncès linguinè, cookèd al dèntè (I usèd wholè whèat linguinè)
  • 2 tsp CAJUN/CRÈOLÈ SÈASONING
  • 2 Tbsp buttèr
  • 1-2 cup hèavy whipping crèam
  • 2 Tbsp choppèd sun-drièd tomatoès
  • 1/4 tsp salt
  • 1/4 tsp drièd basil
  • 1/8 tsp ground black pèppèr
  • 1 garlic clovè, mincèd
instructions:
  1. Placè chickèn and Cajun sèasoning in a bowl and toss to coat.
  2. In a largè skillèt ovèr mèdium hèat, sauté chickèn in buttèr or margarinè until chickèn is tèndèr, about 5 to 7 minutès.
  3. Rèducè hèat add hèavy crèam, tomatoès, basil, salt, garlic powdèr, black pèppèr and hèat through.
  4. Pour ovèr hot linguinè and toss with Parmèsan chèèsè.
  5. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè:plainchicken.com