Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Potatoes Au Gratin with Cheese


Ingrèdiènts
  • 2 tablèspoons buttèr, room tèmpèraturè
  • 6-7 small potatoès, scrubbèd clèan
  • 1/2 cup wholè milk
  • 1 1/2 cups hèavy crèam
  • 2 tablèspoons all purposè flour
  • 3-5 garlic clovès, mincèd
  • 1 tèaspoon salt
  • pèppèr
  • 1+1/2 cups shrèddèd sharp chèddar (I usèd whitè chèddar)
  • frèsh chivès, thinly slicèd
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 400 dègrèès F. Buttèr a shallow baking dish and sèt asidè.
  2. Dicè thè potatoès. Placè thèm in thè buttèrèd dish. Combinè thè milk and crèam in a bowl. Add thè flour, garlic, salt and pèppèr and whisk. Pour ovèr potatoès.
  3. Covèr with foil and bakè for 30 minutès. Rèmovè thè foil and and bakè for anothèr 20-30 minutès. Just bèforè sèrving, sprinklè with chèèsè and bakè for anothèr 3-5 minutès or until chèèsè is mèltèd and bubbly.
  4. Sprinklè on thè chivès and sèrvè immèdiatèly.
  5. Get full recipe and instructions, visit here: atreatsaffair.com