Potatoes Au Gratin with Cheese
Ingrèdiènts
- 2 tablèspoons buttèr, room tèmpèraturè
- 6-7 small potatoès, scrubbèd clèan
- 1/2 cup wholè milk
- 1 1/2 cups hèavy crèam
- 2 tablèspoons all purposè flour
- 3-5 garlic clovès, mincèd
- 1 tèaspoon salt
- pèppèr
- 1+1/2 cups shrèddèd sharp chèddar (I usèd whitè chèddar)
- frèsh chivès, thinly slicèd
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 400 dègrèès F. Buttèr a shallow baking dish and sèt asidè.
- Dicè thè potatoès. Placè thèm in thè buttèrèd dish. Combinè thè milk and crèam in a bowl. Add thè flour, garlic, salt and pèppèr and whisk. Pour ovèr potatoès.
- Covèr with foil and bakè for 30 minutès. Rèmovè thè foil and and bakè for anothèr 20-30 minutès. Just bèforè sèrving, sprinklè with chèèsè and bakè for anothèr 3-5 minutès or until chèèsè is mèltèd and bubbly.
- Sprinklè on thè chivès and sèrvè immèdiatèly.
- Get full recipe and instructions, visit here: atreatsaffair.com