Loaded Potato Casserole
Ingrèdiènts
- 6 russèt potatoès, slicèd into ¼" slicès
- salt and pèppèr
- 1 cup shrèddèd chèddar chèèsè
- 1 cup shrèddèd montèrèy chèèsè
- 8 slicès bacon, cookèd and crumblèd
- 2 cups milk
- 2 largè èggs
- frèsh or drièd parslèy, to garnish (optional)
Instructions
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès. Buttèr two 9-inch piè pans. Sèt asidè.
- Layèr half of thè potato slicès in thè dish, ovèrlapping slightly. Sèason with salt and pèppèr. Sprinklè thè chèèsès on top of thè potatoès and add thè crumblèd bacon piècès. Add thè othèr half of thè potato slicès on top of thè chèèsè.
- Get full recipe and instruction, visit here: galonamission.com