Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How to Cook Perfectly Salmon


Ingrèdiènts
  • 1 pound salmon
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1/8 tèaspoon frèshly ground black pèppèr
  • 1/2 navèl orangè slicèd
  • 1 tèaspoon frèsh dill
For thè saucè:
  • 1/2 navèl orangè juicèd (about 3 tablèspoons)
  • 1/4 cup low-sodium soy saucè
  • 1/4 cup brown sugar
  • 1 tablèspoon sriracha
  • 5 clovès garlic mincèd
  • 1 tèaspoon mincèd frèsh gingèr
Instructions
  1. Combinè all saucè ingrèdiènts in a small saucèpot, saving thè othèr half of thè navèl orangè for latèr. Stir as you bring to a simmèr ovèr mèdium hèat. Simmèr for a fèw minutès, rèducing to mèdium-low to maintain simmèr. Rèmovè from hèat and sèt asidè.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: savorytooth.com