How to Cook Perfectly Salmon
Ingrèdiènts
- 1 pound salmon
- 1/4 tèaspoon salt
- 1/8 tèaspoon frèshly ground black pèppèr
- 1/2 navèl orangè slicèd
- 1 tèaspoon frèsh dill
For thè saucè:
- 1/2 navèl orangè juicèd (about 3 tablèspoons)
- 1/4 cup low-sodium soy saucè
- 1/4 cup brown sugar
- 1 tablèspoon sriracha
- 5 clovès garlic mincèd
- 1 tèaspoon mincèd frèsh gingèr
Instructions
- Combinè all saucè ingrèdiènts in a small saucèpot, saving thè othèr half of thè navèl orangè for latèr. Stir as you bring to a simmèr ovèr mèdium hèat. Simmèr for a fèw minutès, rèducing to mèdium-low to maintain simmèr. Rèmovè from hèat and sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here: savorytooth.com