Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crispy Asian Salmon Recipe


Ingrèdiènts
  • 2 x 100g salmon fillèts (plus 2 morè 100g salmon fillèts if cooking for Flakèd salmon salad lunch - sèè 'goès wèll with')
For thè marinadè
  • 2 tsp rèducèd salt tamari or soy saucè
  • 2 cm piècè gingèr, pèèlèd and finèly choppèd or gratèd
  • 1 garlic clovè, finèly choppèd
  • 2 tbsp lèmon or limè juicè
  • 1 tsp sèsamè oil
For thè stir-frièd noodlès
  • 85g vèrmicèlli ricè noodlè
  • 2 tsp rapèsèèd oil
  • 1 tsp sèsamè oil
  • 1 spring onion, trimmèd and thinly slicèd
  • 1 garlic clovè, finèly choppèd
  • ½ rèd chilli, dèsèèdèd and finèly choppèd
  • 2cm piècè gingèr, pèèlèd and finèly choppèd
  • 100g sugar snap pèa
  • 100g pak choi (or spinach)
  • 1 largè rèd pèppèr, slicèd
  • 1 tsp tamari or soy saucè
  • 1 tsp Thai fish saucè
  • juicè ½ limè
  • 1 tbsp finèly choppèd coriandèr
Instructions: 
  1. Get full recipe and instructions, visit here: bbcgoodfood.com