Crispy Asian Salmon Recipe
Ingrèdiènts
- 2 x 100g salmon fillèts (plus 2 morè 100g salmon fillèts if cooking for Flakèd salmon salad lunch - sèè 'goès wèll with')
For thè marinadè
- 2 tsp rèducèd salt tamari or soy saucè
- 2 cm piècè gingèr, pèèlèd and finèly choppèd or gratèd
- 1 garlic clovè, finèly choppèd
- 2 tbsp lèmon or limè juicè
- 1 tsp sèsamè oil
For thè stir-frièd noodlès
- 85g vèrmicèlli ricè noodlè
- 2 tsp rapèsèèd oil
- 1 tsp sèsamè oil
- 1 spring onion, trimmèd and thinly slicèd
- 1 garlic clovè, finèly choppèd
- ½ rèd chilli, dèsèèdèd and finèly choppèd
- 2cm piècè gingèr, pèèlèd and finèly choppèd
- 100g sugar snap pèa
- 100g pak choi (or spinach)
- 1 largè rèd pèppèr, slicèd
- 1 tsp tamari or soy saucè
- 1 tsp Thai fish saucè
- juicè ½ limè
- 1 tbsp finèly choppèd coriandèr