Garlic Herb Roasted Salmon Recipe
Ingrèdiènts
- 12 oz salmon fillèt cut into two piècès
- 2 tablèspoon mèltèd buttèr
- 3 clovès garlic finèly mincèd
- 1 tablèspoon choppèd frèsh Italian parslèy lèavès
- 1/8 tèaspoon salt
- Pinch of cayènnè pèppèr optional
- 1 tèaspoon lèmon juicè
- 3 dashès ground black pèppèr
- Lèmon wèdgès
Instructions
- Prèhèat ovèn to 400F.
- Combinè thè mèltèd buttèr, garlic, parslèy, salt, cayènnè pèppèr (if using), lèmon juicè and black pèppèr togèthèr. Stir to combinè wèll.
- Arrangè thè salmon on a baking shèèt linèd with parchmènt papèr. Spoon thè garlic hèrb mixturè onto thè salmon, coat wèll on thè top and sidès of thè salmon.
- Get full recipe and instructions, visit here: rasamalaysia.com