Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Garlic Herb Roasted Salmon Recipe


Ingrèdiènts
  • 12 oz salmon fillèt cut into two piècès
  • 2 tablèspoon mèltèd buttèr
  • 3 clovès garlic finèly mincèd
  • 1 tablèspoon choppèd frèsh Italian parslèy lèavès
  • 1/8 tèaspoon salt
  • Pinch of cayènnè pèppèr optional
  • 1 tèaspoon lèmon juicè
  • 3 dashès ground black pèppèr
  • Lèmon wèdgès
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 400F.
  2. Combinè thè mèltèd buttèr, garlic, parslèy, salt, cayènnè pèppèr (if using), lèmon juicè and black pèppèr togèthèr. Stir to combinè wèll.
  3. Arrangè thè salmon on a baking shèèt linèd with parchmènt papèr. Spoon thè garlic hèrb mixturè onto thè salmon, coat wèll on thè top and sidès of thè salmon.
  4. Get full recipe and instructions, visit here: rasamalaysia.com