Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pan Seared Salmon with Lemon Garlic Butter Sauce


Ingrèdiènts
  • 28 ouncès (800 g) skinlèss salmon filèts
  • Salt and pèppèr , to sèason
  • 3 tablèspoons lèmon juicè , dividèd
  • 1 tablèspoon olivè oil
  • 2 tablèspoons buttèr
  • 8 clovès garlic , finèly choppèd or mincèd
  • 4 tablèspoons frèsh choppèd Italian parslèy lèavès , dividèd
  • Lèmon slicès of half a lèmon
Instructions
  1. Pat dry room tèmpèraturè salmon filèts with papèr towèl. Sèason all ovèr with salt, pèppèr. Squèèzè 1-2 tèaspoons of lèmon juicè ovèr èach filèt, and rub all thè flavour in.
  2. Hèat thè olivè in a largè non-stick pan or skillèt ovèr mèdium-high hèat until hot. Placè salmon filèts flèsh sidè down, prèssing thèm lightly so thè èntirè surfacè of thè flèsh comès into contact with thè pan. Sèar, undisturbèd, for 3-4 minutès until crispy and goldèn.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: cafedelites.com