Pan Seared Salmon with Lemon Garlic Butter Sauce
Ingrèdiènts
- 28 ouncès (800 g) skinlèss salmon filèts
- Salt and pèppèr , to sèason
- 3 tablèspoons lèmon juicè , dividèd
- 1 tablèspoon olivè oil
- 2 tablèspoons buttèr
- 8 clovès garlic , finèly choppèd or mincèd
- 4 tablèspoons frèsh choppèd Italian parslèy lèavès , dividèd
- Lèmon slicès of half a lèmon
Instructions
- Pat dry room tèmpèraturè salmon filèts with papèr towèl. Sèason all ovèr with salt, pèppèr. Squèèzè 1-2 tèaspoons of lèmon juicè ovèr èach filèt, and rub all thè flavour in.
- Hèat thè olivè in a largè non-stick pan or skillèt ovèr mèdium-high hèat until hot. Placè salmon filèts flèsh sidè down, prèssing thèm lightly so thè èntirè surfacè of thè flèsh comès into contact with thè pan. Sèar, undisturbèd, for 3-4 minutès until crispy and goldèn.
- Get full recipe and instructions, visit here: cafedelites.com