Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Quick and Easy Asparagus Stuffed Chicken Parmesan


INGRÈDIÈNTS
  • 3 Chickèn Brèàsts
  • 1 tèàspoon Gàrlic pàstè
  • 12 stàlks Àspàràgus (stàlks rèmovèd)
  • 1/2 cup Crèàm Chèèsè
  • 1 tàblèspoon Buttèr
  • 1 tèàspoon Olivè Oil
  • 3/4 cup Màrinàrà Sàucè
  • 1 cup shrèddèd Mozzàrèllà
  • Sàlt ànd Pèppèr to tàstè
INSTRUCTIONS
  1. To stàrt prèpping thè chickèn, buttèrfly thè chickèn (or slicè it in hàlf without slicing it àll thè wày through. Thè chickèn brèàst should opèn out likè à buttèrfly with onè ènd still intàct in thè middlè). Rèmovè thè hàrdy stàlks of thè àspàràgus ànd sèt àsidè.
  2. Rub sàlt, pèppèr ànd gàrlic pàstè àll ovèr thè chickèn brèàsts (insidè ànd outsidè). Dividè crèàm chèèsè bètwèèn thè chickèn brèàsts ànd sprèàd it on thè insidè. Plàcè four stàlks of àspàràgus ànd thèn fold onè sidè of thè brèàst ovèr thè othèr, tucking it in plàcè with à toothpick to màkè surè it doèsn’t comè opèn.
  3. Prèhèàt thè ovèn, ànd sèt it to broilèr. Àdd buttèr ànd olivè oil to à hot skillèt ànd plàcè thè chickèn brèàsts in it. Cook thè brèàsts on èàch sidè for 6-7 minutès (totàl timè will bè 14-15 minutès dèpènding on thè sizè of thè brèàst) till thè chickèn is àlmost cookèd through.
  4. Top èàch brèàst with 1/4 cup màrinàrà sàucè, ànd dividè thè shrèddèd mozzàrèllà on top. Plàcè in thè ovèn ànd broil for 5 minutès till thè chèèsè mèlts.