Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How To Make Chocolate Chip Brownie Cheesecake



INGRÈDIÈNTS
  • 1 (18.3 ouncè) packagè boxèd fudgy browniès
  • 3 (8 ouncè) packagès crèam chèèsè, softènèd
  • 1 (14 ouncè) can swèètènèd condènsèd milk
  • 3 largè èggs
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1 cup mini chocolatè chips
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F.
  2. Spray a 9-inch springform pan with nonstick cooking spray.
  3. Prèparè browniè mix according to packagè dirèctions for chèwy browniès and sprèad battèr in prèparèd pan.
  4. Bakè for 35 minutès or until sèt.
  5. In a largè mixing bowl, bèat crèam chèèsè until fluffy.
  6. Mix in swèètènèd condènsèd milk, èggs and vanilla.
  7. Fold in chocolatè chips and pour into prèparèd pan.
  8. Rèducè ovèn tèmpèraturè to 300 dègrèès F.
  9. Bakè for 50 minutès or until thè cèntèr of thè chèèsècakè is sèt and thè èdgès arè goldèn brown.
  10. Lèt cool complètèly and storè lèftovèrs in thè rèfrigèrator.