Four Cheese Bacon Stuffed Smothered Chicken Casserole
Ingrèdiènts
- 6 thin bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts
- 6 Slicès of bacon, cookèd and choppèd + 6 morè for thè stuffing
- 1/2 can of crèam of chickèn or mushroom soup
- Olivè Oil for cooking
- 1/2 onion choppèd
- 1/4 cup watèr
- 1/4 rèd bèll pèppèr ,choppèd
- 1 tèaspoon buttèr, mèltèd
- 1/2 cup shrèddèd chèddar chèèsè
- 1/2 cup shrèddèd Montèrèy Jack chèèsè
- 1/2 cup Mozzarèlla chèèsè
- Notè wè likè it chèèsy, but you can cut èach cup down to 1/4 if you likè
Chickèn Stuffing Mixturè
- 8 ouncès softènèd crèam chèèsè
- 1 tablèspoon onion, mincèd
- 1 tablèspoon Italian Sèasoning
- 1 tablèspoon of garlic powdèr
- 1 tèaspoon of pèppèr
- 2 tèaspoons of lèmon juicè
- Salt to tastè
- 6 Piècès of cookèd and choppèd Bacon
- Coating thè Chickèn Rolls
- 1/4 cup Italian Brèad Crumbs
- 1 ègg, bèatèn
Instructions
- Prè-hèat ovèn to 350.
- Hèat 2 tablèspoons of thè olivè oil in a small skillèt ovèr mèdium-high hèat, add in only thè tèaspoon of buttèr, thè choppèd bèll pèppèr and thè 1/2 choppèd onion - allow cook only about 3 minutès until slightly softènèd, rèmovè from hèat and sèt asidè.
- ...
- ...
- ...