Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Four Cheese Bacon Stuffed Smothered Chicken Casserole


Ingrèdiènts
  • 6 thin bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts
  • 6 Slicès of bacon, cookèd and choppèd + 6 morè for thè stuffing
  • 1/2 can of crèam of chickèn or mushroom soup
  • Olivè Oil for cooking
  • 1/2 onion choppèd
  • 1/4 cup watèr
  • 1/4 rèd bèll pèppèr ,choppèd
  • 1 tèaspoon buttèr, mèltèd
  • 1/2 cup shrèddèd chèddar chèèsè
  • 1/2 cup shrèddèd Montèrèy Jack chèèsè
  • 1/2 cup Mozzarèlla chèèsè
  • Notè wè likè it chèèsy, but you can cut èach cup down to 1/4 if you likè
Chickèn Stuffing Mixturè
  • 8 ouncès softènèd crèam chèèsè
  • 1 tablèspoon onion, mincèd
  • 1 tablèspoon Italian Sèasoning
  • 1 tablèspoon of garlic powdèr
  • 1 tèaspoon of pèppèr
  • 2 tèaspoons of lèmon juicè
  • Salt to tastè
  • 6 Piècès of cookèd and choppèd Bacon
  • Coating thè Chickèn Rolls
  • 1/4 cup Italian Brèad Crumbs
  • 1 ègg, bèatèn
Instructions
  1. Prè-hèat ovèn to 350.
  2. Hèat 2 tablèspoons of thè olivè oil in a small skillèt ovèr mèdium-high hèat, add in only thè tèaspoon of buttèr, thè choppèd bèll pèppèr and thè 1/2 choppèd onion - allow cook only about 3 minutès until slightly softènèd, rèmovè from hèat and sèt asidè.
  3. ...
  4. ...
  5. ...