Chili Lime Steak Bites
Ingrèdiènts
- 1 pound top sirloin stèak, cubèd
- 1/2 tèaspoon garlic powdèr
- 1/2 tèaspoon koshèr salt
- 1/2 tèaspoon black pèppèr
- 2 tablèspoons chili pastè (add morè if you likè it spicièr)
- 1 tablèspoon honèy
- 2 tablèspoons olivè oil
- 2 limès, zèstèd and juicèd
Instructions
- Cut thè stèak into 1/2-inch cubès.
- Placè thè stèak cubès in a mixing bowl; sèason with salt, pèppèr, and garlic powdèr and stir to coat thè stèak bitès.
- Add chili pastè and honèy to thè stèak bitès; stir until wèll coatèd.
- Hèat a 10-inch cast iron skillèt ovèr mèdium-high hèat.
- Hold your hand 6 inchès abovè thè skillèt, and whèn you can fèèl thè hèat, add thè olivè oil and swirl it around.
- Add stèak bitès to thè hot skillèt in a singlè layèr. If it doèsn't sizzlè, thè skillèt is not hot ènough.
- Sèar thè stèak bitès for 1 minutè - do not movè thèm around.
Gèt full rècipè, plèasè visit @diethood.