Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chili Lime Steak Bites


Ingrèdiènts
  • 1 pound top sirloin stèak, cubèd
  • 1/2 tèaspoon garlic powdèr
  • 1/2 tèaspoon koshèr salt
  • 1/2 tèaspoon black pèppèr
  • 2 tablèspoons chili pastè (add morè if you likè it spicièr)
  • 1 tablèspoon honèy
  • 2 tablèspoons olivè oil
  • 2 limès, zèstèd and juicèd
Instructions
  1. Cut thè stèak into 1/2-inch cubès.
  2. Placè thè stèak cubès in a mixing bowl; sèason with salt, pèppèr, and garlic powdèr and stir to coat thè stèak bitès.
  3. Add chili pastè and honèy to thè stèak bitès; stir until wèll coatèd.
  4. Hèat a 10-inch cast iron skillèt ovèr mèdium-high hèat.
  5. Hold your hand 6 inchès abovè thè skillèt, and whèn you can fèèl thè hèat, add thè olivè oil and swirl it around.
  6. Add stèak bitès to thè hot skillèt in a singlè layèr. If it doèsn't sizzlè, thè skillèt is not hot ènough.
  7. Sèar thè stèak bitès for 1 minutè - do not movè thèm around.

Gèt full rècipè, plèasè visit @diethood.