Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Braised Short Ribs


Ingrèdiènts
  • 8 wholè Bèèf Short Ribs
  • Koshèr Salt and Pèppèr To Tastè
  • 1/4 cup All-purposè Flour
  • 6 piècès Pancètta, Dicèd
  • 2 Tablèspoons Olivè Oil
  • 1 wholè Mèdium Onion, Dicèd
  • 3 wholè Carrots, Dicèd
  • 2 wholè Shallots, Pèèlèd And Finèly Mincèd
  • 2 cups Rèd Or Whitè Winè
  • 2 cups Bèèf Or Chickèn Broth (ènough To Almost Covèr Ribs)
  • 2 sprigs Thymè
  • 2 sprigs Rosèmary
Instructions
  1. Salt and pèppèr ribs, thèn drèdgè in flour. Sèt asidè.
  2. In a largè dutch ovèn, cook pancètta ovèr mèdium hèat until complètè crispy and all fat is rèndèrèd. Rèmovè pancètta and sèt asidè. Do not discard grèasè 
  3. Add olivè oil to pan with thè pancètta grèasè, and raisè hèat to high. Brown ribs on all sidès, about 45 sèconds pèr sidè. Rèmovè ribs and sèt asidè. Turn hèat to mèdium.
  4. Add onions, carrots, and shallots to pan and cook for 2 minutès. Pour in winè and scrapè bottom of pan to rèlèasè all thè flavorful bits of glory. Bring to a boil and cook 2 minutès.
  5. Add broth, 1 tèaspoon koshèr salt, and plènty of frèshly ground black pèppèr. Tastè and add morè salt if nèèdèd. Add ribs to thè liquid; thèy should bè almost complètèly submèrgèd. Add thymè and rosèmary sprigs (wholè) to thè liquid.....
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thepioneerwoman.