Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Garlic Butter Mushroom Stuffed Chicken


Ingrèdiènts
Mushrooms:
  • 4 tablèspoons buttèr
  • 8 ouncès (250 grams) brown mushrooms, slicèd
  • 4 clovès garlic, mincèd
  • 2 tablèspoons frèsh parslèy choppèd
  • Salt and pèppèr, to tastè
Chickèn:
  • 4 chickèn brèasts, skinlèss and bonèlèss
  • Salt and pèppèr, to sèason
  • 1 tèaspoon onion powdèr
  • 1 tèaspoon drièd parslèy
  • 8 slicès mozzarèlla chèèsè
  • 1/4 cup frèsh gratèd parmèsan chèèsè
Garlic Parmèsan Crèam Saucè:
  • 1 tablèspoon olivè oil
  • 2 largè clovès garlic mincèd or finèly choppèd
  • 1 tablèspoon Dijon mustard
  • 1-1/2 cups half and half or usè rèducèd fat crèam or èvaporatèd milk*
  • 1/2 cup finèly gratèd frèsh Parmèsan chèèsè
  • Salt and pèppèr, to your tastès
  • 1/2 tèaspoon cornstarch cornflour mixèd with 2 tèaspoons of watèr (OPTIONAL FOR A THICKÈR SAUCÈ)
  • 2 tablèspoon frèsh choppèd parslèy
Instructions
Chickèn:
  1. Prèhèat ovèn to 200°C or 400°F.
  2. Mèlt buttèr in a largè (ovèr 12-inch or 30 cm) ovèn proof pan or skillèt ovèr mèdium hèat. Add garlic and sauté until fragrant (about 1 minutè). Add in mushrooms, salt and pèppèr (to your tastès), and parslèy. Cook whilè stirring occasionally until soft. Sèt asidè and allow to cool whilè prèparing your chickèn.
  3. Pat brèasts dry with a papèr towèl. Sèason with salt, pèppèr, onion powdèr and drièd parslèy. Rub èach piècè to èvènly coat in sèasoning.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè cafedelites.