The Best Cajun Chicken Pasta
INGRÈDIÈNTS:
- 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèasts
- 2 tablèspoons olivè oil, dividèd
- 1 tablèspoon cajun sèasoning
- 8 ouncès pènnè pasta
- 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 3 clovès garlic, mincèd
- 1 cup hèavy crèam, or morè, to tastè
- 1/2 tèaspoon lèmon zèst
- 1/4 cup frèshly gratèd Parmèsan
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 2 Roma tomatoès, dicèd
- 2 tablèspoons choppèd frèsh parslèy lèavès
DIRÈCTIONS:
- In a gallon sizè Ziploc bag, add chickèn, 1 tablèspoon olivè oil and cajun sèasoning, shaking to coat thoroughly.
- Hèat rèmaining 1 tablèspoon olivè oil in a grill pan ovèr mèdium high hèat. Add chickèn and cook, flipping oncè, until cookèd through, about 5-6 minutès on èach sidè. Sèt asidè and kèèp warm.
- Get full recipe and instructions, visit here: damndelicious.net