Chocolate-Strawberry Celebration Cake
Ingrèdiènts
- 1 packagè chocolatè cakè mix (règular sizè)
- 1 packagè (3.9 ouncès) instant chocolatè pudding mix
- 4 largè èggs
- 1 cup sour crèam
- 3/4 cup watèr
- 1/4 cup canola oil
- 4 ouncès sèmiswèèt chocolatè, mèltèd
FROSTING:
- 2 cups buttèr, softènèd
- 4 cups confèctionèrs' sugar
- 3/4 cup baking cocoa
- 1/2 cup 2% milk
GARNISHÈS:
- 2 ouncès sèmiswèèt chocolatè, mèltèd
- 1 pound frèsh strawbèrriès, hullèd
GANACHÈ:
- 4 ouncès sèmiswèèt chocolatè, choppèd
- 1/2 cup hèavy whipping crèam
Dirèctions
- Combinè thè first sèvèn ingrèdiènts; bèat on low spèèd for 30 sèconds. Bèat on mèdium for 2 minutès. Transfèr to two grèasèd and flourèd 9-in. round baking pans.
- Bakè at 350° for 28-32 minutès or until a toothpick insèrtèd in thè cèntèr comès out clèan. Cool for 10 minutès bèforè rèmoving from pans to wirè racks to cool complètèly.
- Get full recipe and instructions, visit here: taste of home.