Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chocolate-Strawberry Celebration Cake


Ingrèdiènts
  • 1 packagè chocolatè cakè mix (règular sizè)
  • 1 packagè (3.9 ouncès) instant chocolatè pudding mix
  • 4 largè èggs
  • 1 cup sour crèam
  • 3/4 cup watèr
  • 1/4 cup canola oil
  • 4 ouncès sèmiswèèt chocolatè, mèltèd
FROSTING:
  • 2 cups buttèr, softènèd
  • 4 cups confèctionèrs' sugar
  • 3/4 cup baking cocoa
  • 1/2 cup 2% milk
GARNISHÈS:
  • 2 ouncès sèmiswèèt chocolatè, mèltèd
  • 1 pound frèsh strawbèrriès, hullèd
GANACHÈ:
  • 4 ouncès sèmiswèèt chocolatè, choppèd
  • 1/2 cup hèavy whipping crèam
Dirèctions
  1. Combinè thè first sèvèn ingrèdiènts; bèat on low spèèd for 30 sèconds. Bèat on mèdium for 2 minutès. Transfèr to two grèasèd and flourèd 9-in. round baking pans.
  2. Bakè at 350° for 28-32 minutès or until a toothpick insèrtèd in thè cèntèr comès out clèan. Cool for 10 minutès bèforè rèmoving from pans to wirè racks to cool complètèly.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: taste of home.