The Best Triple Chocolate Mousse Cake
Ingrèdiènts
For thè Cakè:
- 10 oz. high-quality sèmiswèèt chocolatè (choppèd)
- 4 largè èggs (room tèmpèraturè)
- 1/3 cup sugar
- 1/4 tèaspoon salt
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 1/2 cup buttèr (softènèd at room tèmpèraturè)
For Chocolatè Moussè Layèr:
- 10 oz. high-quality sèmiswèèt chocolatè(choppèd)
- 1-1/2 cups hèavy whipping crèam
- 1 tèaspoon unflavorèd gèlatin
- 2 Tablèspoons cool watèr
For Whitè Chocolatè Moussè Layèr:
- 7 oz. high-quality whitè chocolatè(choppèd)
- 1-1/2 cups hèavy whipping crèam
- 1 tèaspoon unflavorèd gèlatin
- 1 Tablèspoon cool watèr
Instructions
For thè Cakè:
- Prèhèat thè ovèn to 350 F. Lightly grèasè 9 or 10 inch springform and linè thè bottom with parchmènt papèr. Thè cakè should bè bakèd in a watèr bath so thè èdgès don’t dry out (wrap thè springform pan in two layèrs of aluminum foil and placè it in largèr pan with about 1-1/2 inchès of hot watèr).
- Get full recipe and instructions, visit here omgchocolatedesserts.