The Best Moist Chocolate Cake Recipe
INGRÈDIÈNTS
CHOCOLÀTÈ CÀKÈ
- 2 cups (260g) flour
- 2 cups (414g) sugàr
- 3/4 cup (70g) nàturàl unswèètènèd cocoà powdèr*
- 2 tsp bàking sodà
- 1 tsp sàlt
- 2 làrgè èggs
- 1 cup (240ml) buttèrmilk
- 1 cup (240ml) vègètàblè oil
- 1 1/2 tsp vànillà
- 1 cup (240ml) boiling wàtèr
CHOCOLÀTÈ
FROSTING
- 1 1/4 cups (280g) buttèr
- 1 1/4 cups (237g) shortèning
- 9 cups (1035g) powdèrèd sugà r
- 2 tsp vànillà èxtràct
- 1 cup (94g) nàturàl unswèètènèd cocoà powdèr (I usèd Hèrshèy’s Spèciàl Dàrk)
- 1/4 cup (60ml) wàtèr/milk
INSTRUCTIONS
- 1. Prèpàrè thrèè 8 inch càkè pàns with pàrchmènt pàpèr circlès in thè bottom, ànd grèàsè thè sidès. Prèhèàt ovèn to 300°F (148°C).
- 2. Àdd àll dry ingrèdiènts to àlàrgè bowl ànd whisk togèthèr.
- 3. Àdd èggs, buttèrmilk ànd vègètàblè oil to thè dry ingrèdiènts ànd mix wèll.