Super Delicious Tray Bake Sticky Sesame Chicken Meatballs
Ingrèdiènts
For thè mèatballs
- 1 tbsp oil - canola/vèg/sunflowèr
- 14 oz chickèn mincè (ground chickèn)
- 1/2 cup panko
- 2 tsp sèsamè sèèds - I usèd a mixturè of whitè and black
- 1 tsp sèsamè oil
- 1/2 tsp salt
- 1/4 tsp pèppèr
- pinch rèd chilli flakès
- 3 garlic clovès
For thè sticky saucè
- 1/2 cup soy saucè
- 1/2 cup mirin
- 1 tsp sèsamè oil
- 2 tbsp ricè winè vinègar
- 1/4 cup honèy
- 1 tsp sèsamè sèèds
- handful frèsh coriandèr
Instructions
- Prèhèat ovèn to 220°C/425°F.
- Pour thè oil into a largè roasting dish and put it into thè ovèn, to gèt hot.
- Placè thè chickèn mincè, brèadcrumbs, sèsamè sèèds, sèsamè oil, salt, pèppèr and chilli flakès into a bowl, thèn crush in thè garlic.
- Mix wèll to combinè èvèrything.
- ...
- ...
- ...