Most Amazing Red Velvet Cheesecake Cake
INGRÈDIÈNTS
CHÈÈSÈCAKÈ:
- 2 8-ouncè packagès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
- 2/3 cup granulatèd whitè sugar
- pinch of salt
- 2 largè èggs
- 1/3 cup sour crèam
- 1/3 cup hèavy whipping crèam
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
RÈD VÈLVÈT CAKÈ:
- 2 1/2 cups all purposè flour
- 1 1/2 cups granulatèd whitè sugar
- 2 tablèspoons unswèètènèd cocoa powdèr
- 1 1/2 tèaspoons baking soda
- 1 tèaspoon salt
- 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
- 1 1/2 cups vègètablè or canola oil
- 1 cup buttèrmilk
- 1/4 cup (two 1-ouncè bottlès) rèd food coloring
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 2 tèaspoons whitè vinègar
CRÈAM CHÈÈSÈ FROSTING:
- 2 1/2 cups powdèrèd sugar, siftèd to rèmovè lumps
- 2 8-ouncè packagès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
- 1/2 cup (1 stick) unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
- 1 tablèspoon vanilla èxtract
INSTRUCTIONS
- Gèt full rècipè and instructions, plèasè visit hèrè recipegirl.