Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Most Amazing Red Velvet Cheesecake Cake


INGRÈDIÈNTS
CHÈÈSÈCAKÈ:
  • 2 8-ouncè packagès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
  • 2/3 cup granulatèd whitè sugar
  • pinch of salt
  • 2 largè èggs
  • 1/3 cup sour crèam
  • 1/3 cup hèavy whipping crèam
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
RÈD VÈLVÈT CAKÈ:
  • 2 1/2 cups all purposè flour
  • 1 1/2 cups granulatèd whitè sugar
  • 2 tablèspoons unswèètènèd cocoa powdèr
  • 1 1/2 tèaspoons baking soda
  • 1 tèaspoon salt
  • 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 1 1/2 cups vègètablè or canola oil
  • 1 cup buttèrmilk
  • 1/4 cup (two 1-ouncè bottlès) rèd food coloring
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 2 tèaspoons whitè vinègar
CRÈAM CHÈÈSÈ FROSTING:
  • 2 1/2 cups powdèrèd sugar, siftèd to rèmovè lumps
  • 2 8-ouncè packagès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
  • 1/2 cup (1 stick) unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
  • 1 tablèspoon vanilla èxtract
INSTRUCTIONS
  1. Gèt full rècipè and instructions, plèasè visit hèrè recipegirl.