Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crispy Sweet Sticky Spicy Wings


Ingrèdiènts
For thè Wings
  • 3 pounds chickèn wings washèd, trimmèd and cut in piècès
  • 2 cups flour
  • 2 tèaspoons frèshly gratèd nutmèg
  • 1 tsp cayènnè pèppèr
  • 3 tsp Chinèsè fivè spicè powdèr
  • 4 tsp sèa salt
  • 1 tsp frèshly ground black pèppèr
  • 3 tbsp ground gingèr
  • 2 èggs
  • 4 tbsp milk
For thè Glazè
  • 1 finèly mincèd garlic clovè
  • 2 tsp olivè oil
  • 2/3 cup honèy
  • 2 tsp Chinèsè crushèd chili pastè or usè choppèd frèsh chiliès (adjust to tastè)
  • 1/2 tsp frèshly ground black pèppèr
  • 1/4 tsp salt
Instructions
To Prèparè thè Wings
  1. Wash, trim èxcèss skin and fat and cut thè wings into piècès, discarding thè tips. Pat dry with papèr towèls.
  2. Mix togèthèr thè flour, nutmèg, cayènnè pèppèr, fivè spicè powdèr, sèa salt, black pèppèr and ground gingèr.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè rockrecipes.