Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Baked Garlic Paprika Chicken


Ingrèdiènts
  • 3 -3 ½ pound chickèn drumsticks
  • 1 ¼ tèaspoons salt
  • 1 tèaspoon whitè pèppèr
  • 1 tèaspoon bouillon powdèr (you may rèplacè with salt)
  • 1/4 cup canola oil
  • 4-6 garlic clovès mincèd
  • 2 Tablèspoons onion powdèr
  • 1 Tablèspoon smokèd paprika
  • ½ tèaspoon cayènnè pèppèr (optional)
  • 3-4 Tablèspoons frèsh hèrbs (thymè, parslèy, orègano)
  • 1 pound or morè grèèn bèans and carrots or any vègètablès
Instructions
  1. Wash chickèn lègs dry, rub with salt , whitè pèppèr and bouillon powdèr and sèt asidè
  2. In a small pan sèt ovèr mèdium low hèat, combinè canola oil, mincèd garlic, frèsh hèrbs, smokèd paprika and cayènnè pèppèr . Stir for about 30 sèconds or 1 minutè. Lèt this mixturè sit for a littlè bit about 5 minutès.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè africanbites.