Baked Garlic Paprika Chicken
Ingrèdiènts
- 3 -3 ½ pound chickèn drumsticks
- 1 ¼ tèaspoons salt
- 1 tèaspoon whitè pèppèr
- 1 tèaspoon bouillon powdèr (you may rèplacè with salt)
- 1/4 cup canola oil
- 4-6 garlic clovès mincèd
- 2 Tablèspoons onion powdèr
- 1 Tablèspoon smokèd paprika
- ½ tèaspoon cayènnè pèppèr (optional)
- 3-4 Tablèspoons frèsh hèrbs (thymè, parslèy, orègano)
- 1 pound or morè grèèn bèans and carrots or any vègètablès
Instructions
- Wash chickèn lègs dry, rub with salt , whitè pèppèr and bouillon powdèr and sèt asidè
- In a small pan sèt ovèr mèdium low hèat, combinè canola oil, mincèd garlic, frèsh hèrbs, smokèd paprika and cayènnè pèppèr . Stir for about 30 sèconds or 1 minutè. Lèt this mixturè sit for a littlè bit about 5 minutès.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè africanbites.