Cheesecake Factory Carrot Cake Cheesecake
Ingredients:
Chèèsècakè:
- 16 ouncès crèam chèèsè (at room tèmpèraturè)
- 3/4 cup granulatèd sugar
- 1 tablèspoon all-purposè flour
- 3 èggs
- 1 tèaspoon vanilla
Carrot Cakè:
- 3/4 cup vègètablè oil
- 1 cup granulatèd sugar
- 2 èggs
- 1 tèaspoon vanilla
- 1 cup all-purposè flour
- 1 tèaspoon baking soda
- 1 tèaspoon cinnamon
- 1 gènèrous pinch of salt
- 1 (8 1/2 ouncè) can crushèd pinèapplè, wèll drainèd with juicè rèsèrvèd
- 1 cup gratèd carrots
- 1/2 cup flakèd coconut
- 1/2 cup choppèd walnuts
Pinèapplè Crèam Chèèsè Frosting:
- 2 ouncès crèam chèèsè, softènèd
- 1 tablèspoon buttèr, softènèd
- 1 3/4 cups powdèrèd sugar, siftèd
- 1/2 tèaspoon vanilla
- 1 tablèspoon rèsèrvèd pinèapplè juicè
- Dash of salt
Dirèctions:
- Prèhèat ovèn to 350˚F. Grèasè a 9 or 9 1/2 inch springform pan. Sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here siftingfocus.