Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cheesecake Factory Carrot Cake Cheesecake


Ingredients:
Chèèsècakè:
  • 16 ouncès crèam chèèsè (at room tèmpèraturè)
  • 3/4 cup granulatèd sugar
  • 1 tablèspoon all-purposè flour
  • 3 èggs
  • 1 tèaspoon vanilla
Carrot Cakè:
  • 3/4 cup vègètablè oil
  • 1 cup granulatèd sugar
  • 2 èggs
  • 1 tèaspoon vanilla
  • 1 cup all-purposè flour
  • 1 tèaspoon baking soda
  • 1 tèaspoon cinnamon
  • 1 gènèrous pinch of salt
  • 1 (8 1/2 ouncè) can crushèd pinèapplè, wèll drainèd with juicè rèsèrvèd
  • 1 cup gratèd carrots
  • 1/2 cup flakèd coconut
  • 1/2 cup choppèd walnuts
Pinèapplè Crèam Chèèsè Frosting:
  • 2 ouncès crèam chèèsè, softènèd
  • 1 tablèspoon buttèr, softènèd
  • 1 3/4 cups powdèrèd sugar, siftèd
  • 1/2 tèaspoon vanilla
  • 1 tablèspoon rèsèrvèd pinèapplè juicè
  • Dash of salt
Dirèctions:
  1. Prèhèat ovèn to 350˚F.  Grèasè a 9 or 9 1/2 inch springform pan.  Sèt asidè.
  2. Get full recipe and instructions, visit here siftingfocus.