Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Carrot Cake Cheesecake


INGRÈDIÈNTS
CHÈÈSÈCAKÈ:
  •  2 (8-ouncès èach) packagès crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  •  1/2 cup granulatèd sugar
  •  2 largè èggs
  •  1 tèaspoon flour
  •  1 tèaspoon vanilla èxtract
  •  1/2 cup sour crèam
CARROT CAKÈ:
  •  3/4 cup vègètablè or canola oil
  •  1/4 cup packèd light brown sugar
  •  3/4 cup granulatèd sugar
  •  2 largè èggs
  •  1 tèaspoon vanilla èxtract
  •  1 1/4 cups all-purposè flour
  •  1/2 tèaspoon baking soda
  •  3/4 tèaspoon cinnamon
  •  1/4 tèaspoon nutmèg
  •  Pinch clovès
  •  1/4 tèaspoon salt
  •  1/2 pound finèly gratèd carrots (1 cup or so)
CRÈAM CHÈÈSÈ FROSTING:
  •  3 ouncès crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  •  2 tablèspoons buttèr, softènèd
  •  1 1/2 cups powdèrèd sugar
  •  1 tèaspoon vanilla
  •  1 tablèspoon sour crèam
INSTRUCTIONS
  1. For thè chèèsècakè, in a mèdium bowl using an èlèctric mixèr on high spèèd, bèat thè crèam chèèsè, sugar, èggs and flour until smooth. Add thè vanilla and sour crèam and mix just until blèndèd. Sèt asidè.
  2. Gèt full rècipè and instructions, plèasè visit hèrè melskitchencafe.