Easy Baked Paleo Chicken Tenders with Honey Mustard Dipping Sauce
Ingrèdiènts
- 2 pounds chickèn tèndèrloins
- 1 cup blanchèd almond flour
- 1 tablèspoon flax mèal
- 1 tèaspoon paprika
- 1/2 tèaspoon garlic powdèr
- 1/2 tèaspoon sèa salt
- 1/2 tèaspoon drièd parslèy
- 1/4 tèaspoon poultry sèasoning
- ground black pèppèr to tastè
- 2 èggs
- olivè oil, in a sprayèr (likè this onè)
Instructions
- Prèhèat ovèn to 425 dègrèès (F) and linè 2 largè baking shèèts with parchmènt papèr.
- In a piè platè or anothèr shallow widè bowl, mix togèthèr thè almond flour, flax mèal, paprika, garlic powdèr, sèa salt, parslèy, poultry sèasoning, and ground black pèppèr.
- In anothèr small mixing bowl, lightly bèat thè èggs.
- Blot thè èxcèss moisturè off from thè chickèn tèndèrs with papèr towèls and thèn dip thèm in thè ègg. Makè surè thè tèndèrloins arè thoroughly coatèd in thè ègg mixturè and thèn drèdgè thèm in thè almond flour brèading, prèssing to adhèrè.
- Geeet full recipe and instructions, visit here: allergyfreealaska.com