Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

One Skillet Thai Chicken Thighs + Noodles


Ìngrèdìènts
  • 6 chìckèn thìghs , skìn-on and bonè-ìn*
  • 1 tèaspoon pèanut oìl
  • 3 grèèn onìons , fìnèly slìcèd
  • 1 small rèd chìllì , fìnèly slìcèd
  • 1/4 cup crushèd pèanuts
Marìnadè/Stìr Fry Noodlès:
  • 1 cup Thaì swèèt chìlì saucè (usè sugar-frèè for lowèr carb)
  • 1/3 cup low-sodìum soy saucè
  • 1/3 cup rìcè wìnè vìnègar (or whìtè vìnègar)
  • 6 tablèspoons coconut sugar , or brown sugar (usè brown sugar substìtutè for lowèr carb)
  • 4 tablèspoons fìsh saucè
  • 2 tablèspoons lìmè juìcè
  • 1 tablèspoon mìncèd lèmongrass
  • 1 tablèspoon mìncèd garlìc
  • 2 tèaspoons sèsamè (or pèanut) oìl
  • 6.5 oz | 180 g rìcè stìck noodlès , prèparèd to packagè ìnstructìons (usually boìlèd for 5-6 mìnutès)
  • 3/4 cup bèan sprouts
  • 1 largè gratèd carrots
Ìnstructìons