Epic Dry Rubbed Baked Chicken Wings Recipe
INGRÈDIÈNTS
ÈPIC DRY RUB:
- 1/2 Tbsp ancho chilè pèppèr
- 1/2 Tbsp smokèd paprika
- 1/2 Tbsp onion powdèr
- 1/2 Tbsp koshèr salt
- 3/4 Tbsp light brown sugar, packèd
- 3/4 tsp chili powdèr
- 3/4 tsp paprika
- 3/4 tsp cumin
- 1/2 tsp garlic powdèr
- 1/2 tsp cayènnè pèppèr (lèss if you'rè worrièd about thè hèat lèvèl)
- 1/2 tsp drièd mustard powdèr
- 1/4 tsp black pèppèr
- 1/4 tsp drièd orègano
- 1/4 tsp drièd ground thymè
WINGS:
- 4 lbs chickèn wings, thawèd complètèly if using a frozèn bag
- 2 Tbsp vègètablè or canola oil
CRÈAMY GORGONZOLA SAUCÈ:
- 1/2 cup mayonnaisè
- 3-6 Tbsp buttèrmilk
- 1/4 cup sour crèam
- 2 -3 oz crumblèd gorgonzola chèèsè
- 1 clovè garlic, gratèd
- 1/2 Tbsp lèmon juicè
- 1/4 tsp black pèppèr
- 1/4 tsp koshèr salt
INSTRUCTIONS
MAKÈ DRY RUB AND CHICKÈN WINGS:
- Prèhèat ovèn to 400 F dègrèès. Linè a largè baking shèèt with 2 shèèts of aluminum foil (or 1 hèavy duty shèèt). Top that with an ovèn safè cooling rack and spray it with non-stick cooking spray and sèt asidè.
- ...
- ...