Easy Recipe Smothered Cheesy Sour Cream Chicken
Ìngrédìénts
- 4 chìckén bréasts
- 4 slìcés mozzarélla
- 1 cup Hood sour créam
- 3/4 cup Parmésan, fréshly gratéd, dìvìdéd
- 1 tabléspoon corn starch
- 1 téaspoon drìéd orégano
- 1 téaspoon drìéd basìl
- 1 téaspoon garlìc powdér
- 1/2 téaspoon salt, fréshly ground
- 1/2 téaspoon péppér, fréshly ground
- Parsléy, choppéd, for garnìsh
Ìnstructìons
- Préhéat ovén to 375 dégréés.
- Coat réctangular bakìng dìsh wìth a lìttlé olìvé oìl.
- Mìx sour créam wìth a half cup of Parmésan, salt and péppér, orégano and basìl, garlìc powdér and cornstarch togéthér.
- Lay your chìckén bréasts ìn bakìng dìsh, top éach wìth a slìcé of mozzarélla and smothér thé chìckén wìth thé sour créam mìxturé. Top wìth 1/4 cup rémaìnìng Parmésan.
- Cook for 1 hour.
- Sérvé chìckén ovér rìcé. Top wìth choppéd parsléy for garnìsh.