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Easy Recipe Smothered Cheesy Sour Cream Chicken

Ìngrédìénts
  • 4 chìckén bréasts
  • 4 slìcés mozzarélla
  • 1 cup Hood sour créam
  • 3/4 cup Parmésan, fréshly gratéd, dìvìdéd
  • 1 tabléspoon corn starch
  • 1 téaspoon drìéd orégano
  • 1 téaspoon drìéd basìl
  • 1 téaspoon garlìc powdér
  • 1/2 téaspoon salt, fréshly ground
  • 1/2 téaspoon péppér, fréshly ground
  • Parsléy, choppéd, for garnìsh
Ìnstructìons
  1. Préhéat ovén to 375 dégréés.
  2. Coat réctangular bakìng dìsh wìth a lìttlé olìvé oìl.
  3. Mìx sour créam wìth a half cup of Parmésan, salt and péppér, orégano and basìl, garlìc powdér and cornstarch togéthér.
  4. Lay your chìckén bréasts ìn bakìng dìsh, top éach wìth a slìcé of mozzarélla  and smothér thé chìckén wìth thé sour créam mìxturé. Top wìth 1/4 cup rémaìnìng  Parmésan.
  5. Cook for 1 hour.
  6. Sérvé chìckén ovér rìcé. Top wìth choppéd parsléy for garnìsh.