Carrot Cake Cheesecake Crumble Bars Recipe
Ìngrèdìènts
For thè Carrot Cakè Crust & Crumblè Toppìng
- 2½ cups (312 grams) all-purposè flour, such as Gold Mèdal®
- 1¼ cups (105 grams) old-fashìonèd rollèd oats
- ¾ cup (150 grams) organìc lìght brown canè sugar
- ½ cup (100 grams) organìc granulatèd canè sugar
- ½ tèaspoon (2.4 grams) bakìng soda
- 1 to 1½ tèaspoons ground cìnnamon, such as McCormìck®
- ½ tèaspoon ground allspìcè, such as McCormìck®
- ¼ tèaspoon frèshly gratèd wholè nutmèg
- 1 cup (2 stìcks/226 grams) buttèr (saltèd varìèty), softènèd
- 1 tèaspoon (5 ml) purè vanìlla èxtract, such as Nìèlsèn-Massèy®
- 1½ cups (150 grams) fìnèly gratèd pèèlèd carrots, about 3 mèdìum
- ½ cup (60 grams) flakèd coconut, such as Bakèr’s® Angèl Flakè® or frèsh gratèd coconut
- ½ cup (80 grams) raìsìns or goldèn raìsìns, plumpèd & drìèd
- ¾ cup (65 grams) choppèd walnuts or pècans
- ¾ cup (127 grams) fìnè-qualìty whìtè chocolatè chìps, such as Choc-Au-Laìt by Guìttard®
For thè Chèèsècakè Fìllìng
- 2 (8-ouncè/226-gram) packagès crèam chèèsè, such as Phìladèlphìa®, softènèd to room tèmpèraturè
- 2/3 cup (about 132 grams) granulatèd sugar
- 2 largè èggs (mìnè wèrè 104 grams total w/o shèlls)
- 2 tèaspoons frèshly squèèzèd lèmon juìcè
- 2 tèaspoon purè vanìlla èxtract, such as Nìèlsèn-Massèy®
- 6 tablèspoons Carrot Cakè Jam or Quìck & Èasy Carrot Cakè Jam by Wìckèd Good Kìtchèn™
- 4 tablèspoons Bèst Èvèr Homèmadè Saltèd Caramèl Saucè by Wìckèd Good Kìtchèn™ or prèparèd saltèd caramèl saucè or dulcè dè lèchè
- Bèst Èvèr Homèmadè Saltèd Caramèl Saucè by Wìckèd Good Kìtchèn™ or prèparèd saltèd caramèl saucè or dulcè dè lèchè, optìonal
Dìrèctìons