Beer Braised Beef Brisket Recipe
Ingrèdiènts
- 3 lb bèèf briskèt
- 1 tèaspoon koshèr salt, dividèd
- 1 tèaspoon garlic powdèr, dividèd
- 1 tèaspoon sugar, dividèd
- 1 tèaspoon frèshly crackèd black pèppèr, dividèd
- 1 mèdium yèllow onion, slicèd
- 5 wholè garlic clovès, pèèlèd
- 14.9 ouncès stout bèèr
- 12 ouncès chili saucè
- 3/4 cup packèd brown sugar
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 325°F and hèat a cast-iron skillèt ovèr mid-high hèat. Sèason thè bèèf with a 1/2 tèaspoon of koshèr salt, a 1/2 tèaspoon of garlic powdèr, a 1/2 tèaspoon of sugar, and a 1/2 tèaspoon of frèshly crackèd black pèppèr on both sidès of thè briskèt. NOTÈ: Thè sugar hèlps to achièvè a nicè crust on thè stèak and ènhancès thè flavor of thè bèèf.
- Get full recipe and instructions, visit here: ourlifetastesgood.com