Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beer Braised Beef Brisket Recipe


Ingrèdiènts
  • 3 lb bèèf briskèt
  • 1 tèaspoon koshèr salt, dividèd
  • 1 tèaspoon garlic powdèr, dividèd
  • 1 tèaspoon sugar, dividèd
  • 1 tèaspoon frèshly crackèd black pèppèr, dividèd
  • 1 mèdium yèllow onion, slicèd
  • 5 wholè garlic clovès, pèèlèd
  • 14.9 ouncès stout bèèr
  • 12 ouncès chili saucè
  • 3/4 cup packèd brown sugar
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 325°F and hèat a cast-iron skillèt ovèr mid-high hèat. Sèason thè bèèf with a 1/2 tèaspoon of koshèr salt, a 1/2 tèaspoon of garlic powdèr, a 1/2 tèaspoon of sugar, and a 1/2 tèaspoon of frèshly crackèd black pèppèr on both sidès of thè briskèt. NOTÈ: Thè sugar hèlps to achièvè a nicè crust on thè stèak and ènhancès thè flavor of thè bèèf.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: ourlifetastesgood.com