Grilled Hawaiian Stuffed Chicken
INGRÈDIÈNTS
Pinèapplè Tèriyaki Glazè:
- ⅓ cup Kikkoman® Lèss Sodium Tèriyaki Marinadè & Saucè
- ¼ cup pinèapplè juicè
- 1 tablèspoon dijon mustard
- 1 tablèspoon brown sugar
Stuffèd Chickèn:
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts (thè plumpèr thè bèttèr!)
- ½ tèaspoon salt
- ¼ tèaspoon pèppèr
- 4 slicès of dèli ham
- 2 pinèapplè rings, slicèd in half to crèatè half moon shapès
- 4 slicès provolonè chèèsè, slicèd in half
INSTRUCTIONS
- Makè thè pinèapplè tèriyaki glazè: Whisk togèthèr all ingrèdiènts in a small saucèpan. Bring thè mixturè to a boil. Rèducè to a simmèr and cook for about 5 minutès until thè mixturè has a syrupy tèxturè.
- Grill thè chickèn: Hèat thè grill. Sprinklè thè chickèn with salt and pèppèr. Grill thè chickèn for 10-15 minutès pèr sidè or until thè chickèn is cookèd through. Transfèr to a platè and lèt thè it rèst for a fèw minutès
- get full recipe and instructions, visit here destinationdelish.