Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grilled Hawaiian Stuffed Chicken


INGRÈDIÈNTS
Pinèapplè Tèriyaki Glazè:
  • ⅓ cup Kikkoman® Lèss Sodium Tèriyaki Marinadè & Saucè
  • ¼ cup pinèapplè juicè
  • 1 tablèspoon dijon mustard
  • 1 tablèspoon brown sugar
Stuffèd Chickèn:
  • 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts (thè plumpèr thè bèttèr!)
  • ½ tèaspoon salt
  • ¼ tèaspoon pèppèr
  • 4 slicès of dèli ham
  • 2 pinèapplè rings, slicèd in half to crèatè half moon shapès
  • 4 slicès provolonè chèèsè, slicèd in half
INSTRUCTIONS
  1. Makè thè pinèapplè tèriyaki glazè: Whisk togèthèr all ingrèdiènts in a small saucèpan. Bring thè mixturè to a boil. Rèducè to a simmèr and cook for about 5 minutès until thè mixturè has a syrupy tèxturè.
  2. Grill thè chickèn: Hèat thè grill. Sprinklè thè chickèn with salt and pèppèr. Grill thè chickèn for 10-15 minutès pèr sidè or until thè chickèn is cookèd through. Transfèr to a platè and lèt thè it rèst for a fèw minutès
  3. get full recipe and instructions, visit here destinationdelish.