Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Toasted Butter Pecan Cake


Ingrèdiènts
  • 2 tablèspoons plus 1 cup softènèd buttèr, dividèd
  • 2-2/3 cups choppèd pècans
  • 2 cups sugar
  • 4 largè èggs
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 3 cups all-purposè flour
  • 2 tèaspoons baking powdèr
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1 cup 2% milk
FROSTING:
  • 11 ouncès crèam chèèsè, softènèd
  • 2/3 cup buttèr, softènèd
  • 6-1/2 cups confèctionèrs' sugar
  • 1-1/2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1 to 2 tablèspoons 2% milk
Dirèctions
  1. Prèhèat ovèn to 350°. In a small hèavy skillèt, hèat 2 tablèspoons buttèr ovèr mèdium hèat. Add pècans; cook until toastèd, about 4 minutès. Cool.
  2. Get full recipe and instructions, visit here tasteofhome.