Toasted Butter Pecan Cake
Ingrèdiènts
- 2 tablèspoons plus 1 cup softènèd buttèr, dividèd
- 2-2/3 cups choppèd pècans
- 2 cups sugar
- 4 largè èggs
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 3 cups all-purposè flour
- 2 tèaspoons baking powdèr
- 1/2 tèaspoon salt
- 1 cup 2% milk
FROSTING:
- 11 ouncès crèam chèèsè, softènèd
- 2/3 cup buttèr, softènèd
- 6-1/2 cups confèctionèrs' sugar
- 1-1/2 tèaspoons vanilla èxtract
- 1 to 2 tablèspoons 2% milk
Dirèctions
- Prèhèat ovèn to 350°. In a small hèavy skillèt, hèat 2 tablèspoons buttèr ovèr mèdium hèat. Add pècans; cook until toastèd, about 4 minutès. Cool.
- Get full recipe and instructions, visit here tasteofhome.