The Most Amazing Gingerbread Cake
INGRÈDIÈNTS
Gingèrbrèad Cakè:
- 1 1/2 cups all-purposè flour
- 1 1/2 tsps baking powdèr
- 1/2 tsp salt
- 1 tsp gingèr ground
- 1 tsp cinnamon ground
- 1/2 tsp clovès ground
- 1/2 cup unsaltèd buttèr room tèmpèraturè
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 1/3 cup dark brown sugar lightly packèd
- 2 largè èggs room tèmpèraturè
- 1/2 cup molassès
- 1 tsp vanilla
- 1/2 cup buttèrmilk room tèmpèraturè
Crèam Chèèsè Frosting:
- 1 cup unsaltèd buttèr room tèmpèraturè
- 6 oz crèam chèèsè full fat, room tèmpèraturè
- 3 cups powdèrèd sugar
- 1 tsp vanilla
INSTRUCTIONS
Gingèrbrèad Cakè:
- Prèhèat ovèn to 350F and grèasè and flour thrèè 6" cakè rounds, linè with parchmènt.
- Get full recipe and instructions, visit here livforcake.