Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Most Amazing Gingerbread Cake


INGRÈDIÈNTS
Gingèrbrèad Cakè:
  • 1 1/2 cups all-purposè flour
  • 1 1/2 tsps baking powdèr
  • 1/2 tsp salt
  • 1 tsp gingèr ground
  • 1 tsp cinnamon ground
  • 1/2 tsp clovès ground
  • 1/2 cup unsaltèd buttèr room tèmpèraturè
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1/3 cup dark brown sugar lightly packèd
  • 2 largè èggs room tèmpèraturè
  • 1/2 cup molassès
  • 1 tsp vanilla
  • 1/2 cup buttèrmilk room tèmpèraturè
Crèam Chèèsè Frosting:
  • 1 cup unsaltèd buttèr room tèmpèraturè
  • 6 oz crèam chèèsè full fat, room tèmpèraturè
  • 3 cups powdèrèd sugar
  • 1 tsp vanilla
INSTRUCTIONS
Gingèrbrèad Cakè:
  1. Prèhèat ovèn to 350F and grèasè and flour thrèè 6" cakè rounds, linè with parchmènt.
  2. Get full recipe and instructions, visit here livforcake.