Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How To Make Easy Hamburger Soup


INGRÈDIÈNTS
  • 1 lb lèan ground bèèf
  • 1 onion , dicèd
  • 2 clovès garlic , mincèd
  • 2 mèdium potatoès , pèèlèd and dicèd
  • 3 1/2 cups bèèf broth
  • 1 can (28 oz) dicèd tomatoès with juicè
  • 1 can condènsèd tomato soup
  • 2 tèaspoons Worcèstèrshirè saucè
  • 1 tèaspoon Italian sèasoning
  • 1 bay lèaf
  • salt and pèppèr to tastè
  • 3 cups mixèd vègètablès , frèsh or frozèn
INSTRUCTIONS
  1. Brown onion, ground bèèf and garlic until no pink rèmains. Drain any fat.
  2. Add potatoès, broth, tomatoès, tomato soup, Worcèstèrshirè saucè, sèasoning and bay lèavès. Simmèr covèrèd 10 minutès.
  3. Stir in vègètablès. Simmèr 15-20 minutès or until potatoès arè tèndèr.
  4. Get full recipe and instructions, visit here: spendwithpennies.com