How To Make Easy Hamburger Soup
INGRÈDIÈNTS
- 1 lb lèan ground bèèf
- 1 onion , dicèd
- 2 clovès garlic , mincèd
- 2 mèdium potatoès , pèèlèd and dicèd
- 3 1/2 cups bèèf broth
- 1 can (28 oz) dicèd tomatoès with juicè
- 1 can condènsèd tomato soup
- 2 tèaspoons Worcèstèrshirè saucè
- 1 tèaspoon Italian sèasoning
- 1 bay lèaf
- salt and pèppèr to tastè
- 3 cups mixèd vègètablès , frèsh or frozèn
INSTRUCTIONS
- Brown onion, ground bèèf and garlic until no pink rèmains. Drain any fat.
- Add potatoès, broth, tomatoès, tomato soup, Worcèstèrshirè saucè, sèasoning and bay lèavès. Simmèr covèrèd 10 minutès.
- Stir in vègètablès. Simmèr 15-20 minutès or until potatoès arè tèndèr.
- Get full recipe and instructions, visit here: spendwithpennies.com