Easy Teriyaki Salmon Recipe
INGRÈDIÈNTS
- *NOTÈ: Prèp timè doès not includè marinating timè*
- 1 tablèspoon oil
- 4 salmon filèts, skinlèss
- 1 clovè garlic, mincèd
- ½ tèaspoon gingèr, mincèd
- ¼ cup low sodium soy saucè (It is important to usè low sodium. I find règular makès thè saucè too salty)
- ⅛ cup watèr
- 2-3 tablèspoons brown sugar (dèpènding on how swèèt you likè it)
- 1 tablèspoon ricè winè vinègar
- 1 tèaspoon sèsamè oil
- 1 tèaspoon cornstarch
- 1 tablèspoon watèr
- grèèn onions for garnish, if dèsirèd
- sèsamè sèèds for garnish, if dèsirèd
INSTRUCTIONS
- Add garlic, gingèr, soy saucè, ⅛ cup watèr, brown sugar, ricè winè vinègar and sèsamè oil to a mèdium bowl.
- Get full recipe and instructions, visit here: chefsavvy.com