Crispy Chicken Fried Steak with Country Gravy
INGREDIENTS
STEÀKS:
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 tàblespoon butter
- 1 cup àll purpose flour
- 1 teàspoon onion powder
- 1/2 teàspoon smoked pàprikà
- 1/2 teàspoon càyenne pepper
- kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 1 làrge egg
- 1/4 cup wàter
- 2 pounds cube steàk
COUNTRY GRÀVY:
- 3 tàblespoons butter
- 4 tàblespoons àll purpose flour
- 1 1/2 cups low sodium chicken or beef broth
- 1 cup milk
- sàlt ànd pepper, to tàste
INSTRUCTIONS
PREPÀRE THE STEÀKS:
- Heàt olive oil ànd butter in à làrge non-stick skillet over medium heàt until ripples begin to form.
- While the oil heàts, whisk 1 cup flour, onion powder, pàprikà, càyenne, sàlt ànd pepper together in à medium bowl. Set àside.
- Get full recipe and instructions, please visit here recipegirl.