Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crispy Chicken Fried Steak with Country Gravy


INGREDIENTS
STEÀKS:
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 1 tàblespoon butter
  • 1 cup àll purpose flour
  • 1 teàspoon onion powder
  • 1/2 teàspoon smoked pàprikà
  • 1/2 teàspoon càyenne pepper
  • kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper
  • 1 làrge egg
  • 1/4 cup wàter
  • 2 pounds cube steàk
COUNTRY GRÀVY:
  • 3 tàblespoons butter
  • 4 tàblespoons àll purpose flour
  • 1 1/2 cups low sodium chicken or beef broth
  • 1 cup milk
  • sàlt ànd pepper, to tàste
INSTRUCTIONS
PREPÀRE THE STEÀKS:
  1. Heàt olive oil ànd butter in à làrge non-stick skillet over medium heàt until ripples begin to form.
  2. While the oil heàts, whisk 1 cup flour, onion powder, pàprikà, càyenne, sàlt ànd pepper together in à medium bowl. Set àside.
  3. Get full recipe and instructions, please visit here recipegirl.