Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Absolutely The Best Enchiladas


ingrèdiènts
  • 3 pounds ground bèèf
  • 1 grèèn bèll pèppèr, dicèd
  • 1 onion, dicèd
  • garlic salt, to tastè
  • ground cumin, to tastè
  • 8 ouncès shrèddèd chèddar chèèsè
  • 8 ouncès shrèddèd mozzarèlla chèèsè
  • 2 cans (15 ouncè sizè) chili (without bèans)
  • 15 ouncès watèr
  • 36 corn tortillas
  • 8 ouncès Vèlvèèta chèèsè
  • 1 can Ro-Tèl tomatoès with grèèn chilès
dirèctions
  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès F. 
  2. Hèat a largè skillèt ovèr mèdium hèat. Add thè ground bèèf, grèèn bèll pèppèr, and onion and cook, stirring, until thè bèèf is cookèd and thè vègètablès arè soft. Drain off èxcèss fat thèn stir in thè garlic salt and cumin to tastè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: cdkitchen.com