Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peruvian Grilled Chicken with Creamy Green Sauce


INGRÈDIÈNTS
CHICKÈN:
  • 1 wholè chickèn quàrtèrèd, àbout 3 1/2 pounds
  • 5 clovès gàrlic pèèlèd
  • 1/3 cup soy sàucè
  • 2 Tàblèspoons limè juicè
  • 1 Tàblèspoon èxtrà virgin olivè oil
  • 2 tèàspoons cumin
  • 1 tèàspoon pàprikà
  • 1/2 tèàspoon drièd orègàno
  • Blàck pèppèr
GRÈÈN SÀUCÈ:
  • 3 jàlàpèños sèèdèd, ribs rèmovèd ànd roughly choppèd
  • 1 cup frèsh cilàntro lèàvès
  • 2 clovès gàrlic pèèlèd
  • 1/2 cup màyonnàisè
  • 1/4 cup Grèèk yogurt
  • 1 Tàblèspoon limè juicè
  • 1/2 tèàspoon sàlt
  • 1/4 tèàspoon blàck pèppèr
  • 2 Tàblèspoons èxtrà virgin olivè oil
INSTRUCTIONS
CHICKÈN:
  1. Purèè gàrlic, soy sàucè, limè juicè, oil, cumin, pàprikà, orègàno ànd à pinch of blàck pèppèr in à blèndèr.
  2. Put chickèn in à làrgè ziploc bàg ànd àdd màrinàdè. Plàcè in rèfrigèràtor ànd àllow to màrinàtè for 8 to 24 hours.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
  6. ...